• Grootste woonwinkel van Nederland

  • Meer dan 250 merken

  • 5 jaar garantie op de volledige collectie

  • Alles voor je huis onder één dak

Wij hebben alles in huis voor een onvergetelijke kerst

Geniet deze kerst lekker thuis, extra warm en extra gezellig. Nip van een lekkere cocktail en geniet van overheerlijke kerstklassiekers aan een luxe gedekte tafel. Natuurlijk met de mensen waar je het meeste van houdt. Hartverwarmend en sfeervol! De voorpret begint al bij het uitkiezen van een smaakvol serviestafellinnen, mooie glazen en bijpassend bestek

 

 

Gezellig shoppen bij Morres

Kerstafdeling

Onze kerstafdeling is er weer! Kom op je gemakje rondstruinen en geniet van al dat moois. Laat je betoveren door decoratie voor iedere interieurstijl. Hou je van bont en kleurrijk? Ben jij meer van de traditionele kerstdecoratie? Of word jij blij van fonkelend zilver en goud? Eén ding is zeker: met al dat moois haal jij gegarandeerd de perfecte kerstsfeer in huis!  

Onze kerstafdeling is zeker een bezoekje waard. Je vind er niet enkel kerstdecoratie, maar ook gedekte tafels, sfeerkamers en mooie kerstpresentaties om inspiratie op te doen.
Kom naar de winkel om alles te ontdekken!

 

Cadeautjestijd

Wist je dat je bij Morres ook fijn voor cadeautjes kunt shoppen?
Wandel door ons winterwonderland boordevol cadeau inspiratie voor iedereen: je kids, geliefde, vrienden of lekker voor jezelf.
 

 

Navigeer naar