• Grootste woonwinkel van Nederland

  • Meer dan 250 merken

  • 5 jaar garantie op de volledige collectie

  • Alles voor je huis onder één dak

Blogpost Aurélie: Handige kleine opbergers

Blog

Geplaatst op 13 juni 2019.

We hebben allemaal zoveel spullen… soms weten we niet wat ermee te doen. Een gouden tip: organiseer en sorteer. 
Creëer een systeem voor jezelf zodat je spullen elk hun plekje krijgen. Het is niet alleen superhandig om alles vlot terug te vinden, het geeft ook rust in je hoofd en je woning ziet er altijd netjes uit. 
Of toch bijna altijd. ;)

Easy Access

Sommige spullen heb je te vaak nodig om eigenlijk echt op te bergen. Denk maar aan juweeltjes, horloges, een SOS kit met naald en draad, gsm-laders, je make-up penselen of iets om mee te schrijven… Omdat je ze vroeg of laat toch zal willen wegleggen tijdens een van je opruimsessies (en je ze dan 3 dagen later niet meer kan vinden) voorzie je best een vaste plek.

Je meest gedragen juwelen of horloges kan je kwijt op een mooi schaaltje of in een doorzichtig kistje. Die SOS-naald & draad kit of gsm-laders berg je dan weer eenvoudig op in een leuk potje met deksel en je make-up penselen of schrijfgerei plaats je in een leuk langwerpig potje zonder deksel.

Een voor een easy access, en toch heeft alles zo zijn eigen plekje en vermijd je dat slordige gevoel in huis.

 

Ophangen die handel

Muren zijn er altijd en overal. Dus waarom ze niet gebruiken? Denk aan vervelende sleutels, magazines, een leuk tasje dat je dagelijks draagt, knutselspullen of zelf airplantjes. Je kan het allemaal kwijt aan de muur. Hoe? Simpel! Leuke muurhaken, opbergers of zelf modulaire wandsystemen laten je toe al die kleine spullen een plekje te geven. Open en bloot of in een van die leuke potjes die hierboven te zien zijn.

Nog op zoek naar een handig modulair systeem? Neem dan zeker een kijkje naar die van Dock Four! Van krijtbordpanelen tot hout, koper, stoffen of wandpanelen met leuke print. Je kan er naar hartenlust combineren. En dan heb ik het nog niet over de verschillende wandplankopties of opbergvakjes voor allerlei spullen. Handig voor elke ruimte in huis.

 

Dozen en manden

En dan zijn er nog spullen zoals een ware collectie kussens voor de bank, speelgoed van de kindjes, bureaumateriaal van jezelf en ga zo maar door. Opnieuw allemaal dingen die je niet te ver weg moet steken, best wel wat plaats nodig hebben en die vaak voor dat rommelige gevoel zorgen.

De oplossing? Mooie manden en dozen natuurlijk! Verzamel ze allemaal samen op een mooi rek of in een grote lade en je zal alles in een mum van tijd terugvinden.
(Juist even opletten met de poes want die kan het ook snel opeisen! #IfItFitsItSits)

Voila, opgeruimd staat netjes! Toch? ;)

Bronnen: apartmenttherapy.com // via westelm.com

Navigeer naar