• Grootste woonwinkel van Nederland

  • Meer dan 250 merken

  • 5 jaar garantie op de volledige collectie

  • Alles voor je huis onder één dak

Het nieuwe outdoor cooking

Blog

Geplaatst op 24 mei 2019.

Met de Ofyr kook je het hele jaar door lekker buiten

Lang geleden dat er echt iets nieuws werd ontdekt op het gebied van koken, maar de uitvinding van de OFYR doet de hele kookwereld watertanden.

OFYR is dé nieuwe manier van outdoor koken & grillen en dat niet alleen; het is een totale vuurbeleving. Het unieke design maakt het tot een ongelooflijk veelzijdig kooktoestel. De kegelvormige vuurschaal heeft een brede, platte rand die tevens fungeert als zeer efficiënt kookoppervlak, een grote wok eigenlijk. Bovendien is de OFYR een uitstekende warmtebron waar je heerlijk bij kunt kruipen als het wat kouder is.

Vanuit het midden straalt de warmte in een volmaakt vloeiend verloop uit, waardoor de kookplaat meerdere kooktemperaturen heeft. Of je nu eieren bakt, groenten langzaam kookt of een malse biefstuk grilt, de OFYR opent een nieuwe wereld vol mogelijkheden voor gezond buiten koken.

 

 

Ofyr, een kunstwerk voor je tuin

De OFYR is een kunstwerk met een functie, het design verrijkt het buitenleven met warmte, eten, schoonheid en vriendschap. De OFYR is met zijn eenvoudige en klassieke lijnen praktischer en stijlvoller dan een doorsnee barbecue en past perfect in elke omgeving.

De OFYR is een geweldige toevoeging voor een gezellig samenzijn in de tuin. Het is een kunstwerk dat je in een handomdraai verandert in een warme en gastvrije plek voor culinaire avonden met vrienden en familie.
Kom naar de winkel en maak kennis met deze nieuwe manier van buitenkoken.

Kun je niet wachten, shop dan meteen >

Navigeer naar