• Grootste woonwinkel van Nederland

  • Meer dan 250 merken

  • 5 jaar garantie op de volledige collectie

  • Alles voor je huis onder één dak

Met interieuradvies je woonkamer opnieuw inrichten

Blog

Geplaatst op 21 oktober 2022.

Je gaat verhuizen, verbouwen of wilt je interieur een make-over geven omdat je simpelweg toe bent aan iets nieuws. Je hebt al wat ideeën, maar tijdens je zoektocht naar meubels word je overspoeld door een groot aanbod aan stijlen, kleuren, materialen en designs. De keuze is reuze en dat is niet altijd eenvoudig. Zeker als je nog niet precies weet wat je wilt. Of weet je wel wat je wilt, maar denkt je partner daar anders over? Dan is het ook lastig om tot een besluit te komen. Onze interieurstylist helpt graag je woondroom waar te maken.

Interieurstijlen combineren

Er zijn veel verschillende stijlen om uit te kiezen. Hebben jij en je partner een andere stijl? Dan is het advies van een interieurstylist zeker niet overbodig. De stylist gaat met jullie in gesprek en brengt jullie stijlen samen, zonder dat jullie een compromis moeten sluiten. Het interieur straalt ook een bepaald gevoel uit. Het is belangrijk dat dit het juiste gevoel is. Ook dit wordt meegenomen in het advies over de inrichting. In 3 stappen kom je samen met de stylist uiteindelijk uit bij jouw perfecte interieur.

Stap 1; onze interieurstylist zoekt uit welke stijl bij je past

In een eerste gesprek zoekt onze interieurstylist samen met de klanten uit welke stijl het best bij hen past. Soms is dat een combinatie van stijlen. Om dit te ontdekken, spelen we het ‘stijlspel’.  We bekijken de plattegrond van de in te richten ruimte. We stellen stoffen en kleuren voor en lopen samen door de winkel om meubelstukken in jouw stijl te voelen en te beleven. 
 Bij voorkeur brengen we een kort bezoek aan huis. We kijken naar o.a. de lichtinval, meten de ruimte op en nemen een paar foto’s van de ruimte. 

Stap 2; 3D-tekening van de nieuw ingerichte woonruimte

Op basis van jouw stijl en budget, krijg je van ons een 3D-tekening van je nieuw ingerichte woonruimte. Da’s handig, zo weet je meteen hoe alles er gaat uitzien. Deze service ter waarde van € 279 is nu tijdelijk gratis - en je bent tot niets verplicht!

Stap 3; ook afstylen is mogelijk

Ben je het eens met de indeling en bevalt de stijl je? Dan finaliseren we samen de meubelkeuze. 
Wist je dat ook een complete afstyling mogelijk is? Onze stylist komt dan met een selectie van onze hedendaagse woonaccessoires bij jou thuis die ‘final touch’ geven aan je nieuwe interieur.  

Plan je interieuradvies

Vul online een afspraakverzoek in voor een gratis interieuradvies.
 

1. Jij maakt een afspraak met ons voor een intake gesprek. Tijdens dit gesprek zoeken samen uit welke stijl bij je past. Hiervoor spelen we het 'stijlspel'.

2. Indien mogelijk brengen we een kort bezoek aan huis. We kijken naar o.a. de lichtinval, meten de ruimte op en nemen een paar foto's.

3. Op basis van je stijl en budget werken we een interieurvoorstel uit, inclusief een 3D-tekening.

4. We gaan dieper in op de meubelkeuze door in de winkel de gekozen meubelen te voelen en te beleven.

We maken graag je woondroom waar!

Heb je bepaalde vragen, aarzel niet even contact op te nemen.
Je kan ons bellen op +31 (0)114 388 000 of stuur een mailtje naar planning.interieuradvies@morres.com 

Navigeer naar