• Grootste woonwinkel van Nederland

  • Meer dan 250 merken

  • 5 jaar garantie op de volledige collectie

  • Alles voor je huis onder één dak

Tips om je thuiswerkplek gezellig in te richten

Blog

Geplaatst op 07 februari 2022.

De tafel is de spil van het huis en onmisbaar voor iedereen in jouw gezin. Zeker in tijden van corona waarin onze eettafel ook opeens onze werkplek en schoolbank is! Hoe krijg je jouw werk gedaan en houd je het ook gezellig? Het is een must dat de werkplek comfortabel is zodat je geconcentreerd kunt werken. Maar ook gezelligheid doet veel voor je gemoedstoestand. Een warm tapijt onder de voeten, een goede stoel en een heerlijke kop koffie zijn onmisbaar. 

5 tips om van je eettafel een gezellige werkplek te maken

Met deze 5 tips maak je van jouw eetkamer een plek die tijdens de dag van rol verandert. Van ontbijt tot vergadering en van huiswerkplek tot ruimte om heerlijk na te tafelen. 

Zit lekker

Ga voor een goede, ergonomische stoel; werken en ontspannen, daar is deze Albert Kuip voor gemaakt. De zitting is gestoffeerd en padded voor nog meer comfort. Met armleuningen, draaivoet, wieltjes en gasveer.

Geniet tijdens het thuiswerken van een heerlijk kopje koffie. 11 verschillende specialiteiten met één druk op de knop ... wat wil je nog meer?

Opgeruimd staat netjes

Dit leuke wandmeubel is een modulair opbergsysteem. Maak je eigen combinatie met meerdere elementen. Eenvoudig en minimalistisch en daarmee geschikt voor elk interieur. Zo stal je al jouw favoriete voorwerpen netjes uit en geef je jouw ruimte karakter.

Schop je schoenen uit

Wat is het grootste voordeel van thuiswerken? Dat je jouw schoenen gerust een dagje vrij kunt geven! Warm je voeten op aan dit zachte hoogpolige tapijt.

Literatuur als lust voor het oog

Steel de show met deze torenhoge boekenkast en geef je boekenverzameling de plek die het verdient. Stel hem naar eigen wens samen met de vele element- en kleurmogelijkheden.

Plan je interieuradvies

Vul online een afspraakverzoek in voor een gratis interieuradvies.
 

1. Jij maakt een afspraak met ons voor een intake gesprek. Tijdens dit gesprek zoeken samen uit welke stijl bij je past. Hiervoor spelen we het 'stijlspel'.

2. Indien mogelijk brengen we een kort bezoek aan huis. We kijken naar o.a. de lichtinval, meten de ruimte op en nemen een paar foto's.

3. Op basis van je stijl en budget werken we een interieurvoorstel uit, inclusief een 3D-tekening.

4. We gaan dieper in op de meubelkeuze door in de winkel de gekozen meubelen te voelen en te beleven.

We maken graag je woondroom waar!

Heb je bepaalde vragen, aarzel niet even contact op te nemen.
Je kan ons bellen op +31 (0)114 388 000 of stuur een mailtje naar planning.interieuradvies@morres.com 

Navigeer naar