• Grootste woonwinkel van Nederland

  • Meer dan 250 merken

  • 5 jaar garantie op de volledige collectie

  • Alles voor je huis onder één dak

Woonkamer in herfstsfeer

Blog

Geplaatst op 19 oktober 2022.

Hoe ziet jouw ideale herfstavond eruit? Met de tips en inspiratie uit dit blog zet je een sfeer neer waarin je heerlijk tot rust komt! Plof lekker neer op de bank met de voetjes omhoog onder een warme plaid omringt door zachte kussens en bingewatch je favoriete serie bij gezellig kaarslicht.

Waar we het meest naar verlangen in de herfst, is een knus en gezellig huis, waar we heerlijk kunnen ontspannen. Vind je het ook leuk om je woonkamer in herfstsfeer te brengen?
De meubels geven de basis aan, maar de sfeer wordt in de woonkamer mede bepaald door de accessoires.

Breng de gezellige kleuren en warme tinten van de herfst in huis; geef je wanden een bruine kleur en zorg voor een bijpassende fauteuil en kussentjes. Zo kan je kussens in stoere leder-look combineren met stoffen kussens.  Als je gaat voor cognac-kleuren op de wand kan je ervoor kiezen je bank neutraal en modern te houden. Gooi een plaid of grand foulard over een bank of fauteuil.  Een decoratieve vaas met speelse takken zorgt voor voor een herfstige sfeer. Leg in de herfst een vloerkleed in het zitgedeelte, zo heb je tijdens de koude dagen een zachte, warme ondergrond. Haal de zomerse kaarsen uit het interieur en vervang ze door kaarsen in herfstkleuren. Of ga voor een mooie kandelaar.

Bij Morres helpen we je graag bij het inrichten of stylen van je woonkamer. Iets voor jou?

Navigeer naar