• Grootste woonwinkel van Nederland

 • Meer dan 250 merken

 • 5 jaar garantie op de volledige collectie

 • Alles voor je huis onder één dak

Kleuradvies aan huis?

Een make-over voor jouw woning qua kleuren op wanden en muren? Dan is het handig dat een deskundige je adviseert. Een adviseur komt naar je toe en geeft je advies over kleurgebruik en de inrichting van jouw woning. Ook komen er kleurencombinaties aan bod, waar jij zelf misschien nog niet aan gedacht hebt. Of misschien wil jij advies over tinten die de ruimte optisch vergroten? Een deskundige helpt je bij de keuze voor het kleurenpalet, de indeling en het soort meubelen in huis. Hoe handig is dat? 

Dit bezoek aan huis is kosteloos en je verplicht je tot niets! Deze service geldt zowel in Nederland als in België.

Kom direct in contact met onze specialisten

Maak direct een afspraak met een van onze interieuradviseurs, gratis en vrijblijvend.
Bel ons +31 (0)114 388 345. Mail ons planning.interieuradvies@morres.com

Wil je onze winkel bezoeken? Klik dan hier.

Zo werkt het

 • Stap 1: maak een afspraak
  Bel of mail ons voor het maken van een afspraak. Je kan ook je voorkeursdatum doorgeven middels het online afspraakformulier.
   

 • Stap 2: telefonische intake
  Wij nemen contact met je op, bespreken je wensen en kijken welke adviseur het beste bij je past. Vervolgens zal de adviseur een selectie van jouw wensen maken en stof- en kleurstalen meenemen.
   

 • Stap 3: wij komen bij jou langs
  We ontmoeten elkaar bij jou thuis. Jouw adviseur laat je alle mogelijkheden zien op het gebied van de indeling en alle mogelijke kleuren. Natuurlijk houden we ons aan de corona richtlijnen.
   

 • Stap 4: Vrijblijvende offerte of gelijk bestellen
  De adviseur zal op basis van jouw persoonlijke wensen de ideale kleuren, meubelen en indeling adviseren. Is het helemaal wat je zoekt? Dan kan de adviseur de bestelling direct plaatsen. Ben je er nog niet helemaal overuit? Dan ontvang je gratis en vrijbllijvend de offerte. 

Maak jouw afspraak

  Onze adviezen kosten niets en vinden plaats bij jou thuis, via de chat, telefoon of via videobellen. Je kunt ook onze tijdelijke winkel in Stekene in België bezoeken.

Mogen we even voorstellen: ons adviesteam

De makkelijkste manier naar een nieuw interieur? Laat je adviseren door onze gespecialiseerde adviseurs. Ze verrassen je graag met nieuwe manieren om jouw interieur tot leven te laten komen. De mogelijkheden en ideeën zijn eindeloos. We nemen alle tijd en aandacht om écht te luisteren naar je woonwensen. Zo ben je verzekerd van persoonlijk advies. Maak meteen een gratis afspraak met één van onze adviseurs en laat je inspireren. 

 

Morres veel Woonplezier

Morres Wonen is één van de bekendste meubelwinkels en de grootste woon- en slaapspecialist voor Nederland en België. In onze grote woonwinkel vind je, naast een indrukwekkende collectie meubelen en slaapmeubelen, ook woon- en slaaptips en evenementen. Morres Meubels is het adres om een lederen of stoffen bank, hoekbank, fauteuil, zetel, salon of relaxfauteuil te kopen. 

Kom eens een dagje Morressen, deze slogan stamt al uit de jaren zeventig en vertelt je in één zin dat het meer dan de moeite waard is om naar Morres in Hulst te komen. In onze grote winkel vind je wonen in alle denkbare stijlen, slaapkamers, tapijten, lampen, schilderijen, kasten, bedden, stoelen, tafels, tv meubelen, kleinmeubelen, tienerkamers, hanglampen en sierkussens.

Navigeer naar