• Grootste woonwinkel van Nederland

  • Meer dan 250 merken

  • 5 jaar garantie op de volledige collectie

  • Alles voor je huis onder één dak

Wat leuk, je hebt ons onderweg gespot!

Morres, de warmste woonwinkel van Nederland én België

Morres Wonen is een woonwinkel van maar liefst 40.000 m2, heeft ruim 250 merken in huis en een eigen Brasserie (M). In onze grote winkel vind je meubels in alle denkbare stijlen, een afdeling slapen met een uniek slaap test center, een kinderafdeling, alle denkbare woonaccessoires, bed- en badtextiel, een Ritualsshop, een fantastische verlichtingsafdeling, een uitgebreide afdeling woonstoffering en een afdeling koken en tafelen. Ook kun je altijd online shoppen op de website van Morres. Bezoek de meest Vlaamse winkel van Nederland in Hulst!

De mooiste meubels onbezorgd geleverd aan huis

Nieuwe meubels gekocht bij Morres? Onze ervaren en vriendelijke meubelbezorgers leveren jouw nieuwe meubels met veel zorg en dragen zorg voor het netjes en efficiënt in elkaar zetten van je nieuwe meubelen. Zo nemen wij je zorgen weg en kun jij binnen de kortste keren genieten van je nieuwe meubel(set)!

Ontdek meer Morres

De warmste woonwinkel

Er zijn vaak leuke dingen te doen bij Morres! We houden regelmatig VIP-dagen, verloten mooie prijzen zoals wooncheques en ballonvaarten en er lopen altijd gave acties in de winkel! Zo scoor jij altijd de mooiste meubelen aan de scherpste prijzen.

Morres heeft alles wat je nodig hebt voor in huis. Zo vind je hier uiteenlopende merken voor alle stijlen en voor ieder budget. 100% woonplezier, daar gaan we voor!

Dompel jezelf onder in een wereld van inspiratie, beleving, gastvrijheid en service. De mooiste meubelen shop je bij Morres. Kom het beleven in de woonwinkel!

Navigeer naar