• Grootste woonwinkel van Nederland

  • Meer dan 250 merken

  • 5 jaar garantie op de volledige collectie

  • Alles voor je huis onder één dak

Onze winkel

De koffie staat klaar en ons team ook. Kom langs en ervaar zelf de gastvrijheid, de enorme collectie en de specialistische kennis bij de grootste woon- en slaapspecialist van Nederland én België.

Bezoek onze winkel

Industrieweg 2

4561 GH Hulst

Nederland

Openingstijden

Maandag 10:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 18:00
Zondag 10:00 - 18:00

Veilig winkelen in de Warmste Woonwinkel

MEER MORRES

Morres Veel Woonplezier

Openingstijden Morres. Morres is elke dag open van 10 tot 18 uur. Wil je nog ruimere openingstijden? Op onze website winkel je op elk moment, elk uur en elke dag van het jaar. De route naar Morres. Je vindt onze gezellige woonwinkel op maar een half uurtje van de bekende Vlaamse steden Antwerpen en Gent, 40 minuten van Bergen op Zoom en op slechts een uurtje van het Vlaamse Brugge. Onze winkel telt maar liefst 40.000 m2, heeft ruim 250 merken in huis, een eigen Brasserie M, een gratis KidsClub en is er alle dagen de mogelijkheid tot een gratis interieur- en kleuradvies. Ook onze slaapadviseurs staan elke dag klaar voor een advies passend bij jouw slaapwensen.

De grootste woon- en slaapspecialist van Nederland en België. In onze grote winkel vind je meubels in alle denkbare stijlen, een afdeling Slapen met een uniek slaap test center, een Kinderafdeling, alle denkbare woonaccessoires, bed- en badtextiel, een Ritualsshop, een fantastische verlichtingsafdeling, een uitgebreide afdeling woonstoffering en een afdeling koken en tafelen. Met de Morres cadeaukaart geef je altijd een cadeau met een persoonlijke touch. Kom naar onze woonwinkel in Hulst en ervaar zelf de gastvrijdheid en deskundigheid van onze adviseurs. Elke adviseur is gespecialiseerd in in zijn of haar gedeelte van onze grote woonwinkel

 

Navigeer naar