• Grootste woonwinkel van Nederland

  • Meer dan 250 merken

  • 5 jaar garantie op de volledige collectie

  • Alles voor je huis onder één dak

Onze winkel

De koffie staat klaar en ons team ook. Kom langs en ervaar zelf de gastvrijheid, de enorme collectie en de specialistische kennis bij de grootste woon- en slaapspecialist van Nederland én België.

Bezoek onze winkel

Industrieweg 2

4561 GH Hulst

Nederland

Openingstijden

Maandag 10:00 - 17.00
Dinsdag 10:00 - 17.00
Woensdag 10:00 - 17.00
Donderdag 10:00 - 17.00
Vrijdag 10:00 - 17.00
Zaterdag 10:00 - 17.00
Zondag 10:00 - 17.00

Je mag vrij de winkel bezoeken. 
Maak je liever een afspraak? Dat kan ook!

Je bent welkom.

Kom gezellig langs in onze woonwinkel, of maak een afspraak.

MEER MORRES

Morres Veel Woonplezier

Morres Wonen is 7 dagen per week open van 10 tot 18 uur. Winkelen wanneer het jou uitkomt dus! Wil je nog ruimere openingstijden? Winkel dan op morres.nl.
Je vindt onze gezellige woonwinkel op maar een half uurtje van de bekende Vlaamse steden Antwerpen en Gent, 40 minuten van Bergen op Zoom en op slechts een uurtje van het Vlaamse Brugge. Onze winkel telt maar liefst 40.000 m2, heeft ruim 250 merken in huis, een eigen Brasserie M, een gratis KidsClub en is er alle dagen de mogelijkheid tot een gratis interieur- en kleuradvies. Ook onze slaapadviseurs staan elke dag klaar voor een advies passend bij jouw slaapwensen.

 

In onze grote winkel vind je meubels in alle denkbare stijlen, een afdeling slapen met een uniek slaap test center, een kinderafdeling, alle denkbare woonaccessoires, bed- en badtextiel, een Ritualsshop, een fantastische verlichtingsafdeling, een uitgebreide afdeling woonstoffering en een afdeling koken en tafelen. Kom naar onze woonwinkel in Hulst en ervaar zelf de gastvrijheid en deskundigheid van onze adviseurs. Elke adviseur is gespecialiseerd in zijn of haar gedeelte van onze grote woonwinkel.
Heb je daarna nog tijd over? bezoek dan zeker de binnenstad van het gezellige stadje Hulst met zijn vestingwerken, historie en smaakvolle horeca.

 

 

Navigeer naar