• Grootste woonwinkel van Nederland

  • Meer dan 250 merken

  • 5 jaar garantie op de volledige collectie

  • Alles voor je huis onder één dak

Cosy Christmas

Shop the look

Warme kleuren

Is het buiten guur deze winter? Geen probleem! Laat je omhelzen door de warme roodbruine tinten van deze look. In de mix met stoer zwart en natuurlijk hout zet je met dit palet een luxe sfeer neer. Zo breng je de feestdagen maar al te graag thuis door.

Vintage invloeden

In deze nieuwe jaren ‘20 zien we veel art deco invloeden. Denk aan lampen met een bijzonder lijnenspel, slanke meubels en bijzonder behang. En in de ‘Roaring Twenties’ van deze eeuw mag een vintage-ogende bar trolley niet ontbreken!

Een vleugje goud

Waar sommige stijlen draaien om ‘less is more’, mag het in deze look ietsje meer zijn. Pak uit met accessoires in goud, messing en okergeel en hou je ook niet in bij het decoreren van je kerstboom. Luxe styling zorgt voor een extra feestelijk geheel dit najaar.

 

 

 

 

De perfecte combinatie

De Natural Christmas is hip! De natuurlijke tinten zullen de schoonheid van je kerstboom accentueren. De wit-beige achtige kleuren en houten accessoires passen namelijk fantastisch bij de traditionele rood/groene kerstkleuren. Urenlang samenzijn staat garant voor deze look! Ben jij al klaar voor de kerst? 

Nu 15% cadeau bij aankoop vanaf 1500€ uit de Morres huiscollectie!
Enkel geldig in de winkel. Kom snel langs!

 

 

 

 

Meer advies? Wij staan voor je klaar!

Bij ons kun je terecht voor al jouw woonwensen. Maar we kunnen ons goed voorstellen dat je nog niet precies weet wat jij wilt of nodig hebt. Geen probleem: onze specialisten staan voor je klaar! Ze verrassen je graag met nieuwe manieren om jouw interieur tot leven te laten komen.

 

 

Navigeer naar