• Grootste woonwinkel van Nederland

  • Meer dan 250 merken

  • 5 jaar garantie op de volledige collectie

  • Alles voor je huis onder één dak

Een industrieel interieur met een warm randje

Shop the look

Hou je van een industriële stijl? Dan ga je meestal voor ruwe materialen zoals leder, onbewerkt hout, metaal en beton. Wij laten je zien hoe je deze stijl in huis haalt en er een warm randje aan toevoegt.

Een groot meubelstuk als basis

Neem een groot meubelstuk zoals deze wandkast en let op het materiaal. Zwart, ruw hout waarvan de nerf duidelijk zichtbaar is, gecombineerd met metaal, geven de kast een stoere look en feel. Deze kast is ook erg praktisch, want je kunt je spullen opbergen in zowel gesloten als open vakken.

 

Warme elementen toevoegen

De warmte voegen we toe door verschillende materialen en zachte kleuren te gebruiken. Hang eens een wandkleed aan de muur. Het wandkleed uit de jaren 70 is namelijk terug van weggeweest. Een wandkleed is niet alleen gezellig, maar helpt ook mee aan een goede akoestiek. Let er bij het toevoegen van tapijten op dat je warme kleuren gebruikt zoals aubergine, groen en roestbruin. 

 

Simpel is niet saai

De meubelen zijn op het eerste zicht wellicht een tikje basic. Maar daar zitten veel voordelen aan! Zo maak je de ruimte al snel interessant door een muur te schilderen. Groen is een rustige, natuurlijke kleur, waarmee je de ruimte in een oogwenk levendig maakt.

 

 

Meer advies? Wij staan voor je klaar!

Bij ons kun je terecht voor al jouw woonwensen. Maar we kunnen ons goed voorstellen dat je nog niet precies weet wat jij wilt of nodig hebt. Geen probleem: onze adviseurs staan voor je klaar! Ze verrassen je graag met nieuwe manieren om jouw interieur tot leven te laten komen.

 

 

Navigeer naar