• Grootste woonwinkel van Nederland

  • Meer dan 250 merken

  • 5 jaar garantie op de volledige collectie

  • Alles voor je huis onder één dak

Meer kleur in je interieur

Shop the look

Wat is iets waar we allemaal meer van kunnen gebruiken in ons huis? Kleur natuurlijk! Kleur is vrolijk en geeft een ruimte karakter. Zeker in de lente of zomer is het de perfecte tijd om wat kleur aan je interieur toe te voegen. Pastelkleuren zijn zacht, knus en perfect te combineren met elkaar. Injecteer meer kleur in je interieur en ga vrolijk de zomer tegemoet.

 

 

Wat doet kleur in je interieur

Kleur laat je persoonlijkheid zien en het kan je kamer groter of kleiner doen ogen. Kleur maakt je interieur echt helemaal af, het brengt alle meubelen samen en zorgt voor een bepaalde sfeer.

Hoe voeg je kleur toe

Je kunt groots uitpakken door te gaan voor een bank of een divan in een opvallende kleur. Je kunt een muur n een mooie pastelkleur schilderen, maar je kunt ook kleine beetjes kleur implementeren door middel van decoratie. Denk aan lampen, schilderijen en sierkussens, bijvoorbeeld. Zo kun je zelf bepalen in welke mate je kleur invoegt in je interieur.

 

 

Kan je wat interieuradvies gebruiken?

We kunnen ons goed voorstellen dat je nog niet precies weet hoe je een nieuwe inrichting moet aanpakken. Geen probleem: onze adviseurs staan voor je klaar! Ze verrassen je graag met nieuwe manieren om jouw interieur tot leven te laten komen.

 

 

Navigeer naar