• Grootste woonwinkel van Nederland

  • Meer dan 250 merken

  • 5 jaar garantie op de volledige collectie

  • Alles voor je huis onder één dak

Banken

Homely Comfort

Alle producten

  1. Homely Comfort

    Tijdloos & gezellig 

  2. Kruip maar lekker op de bank en GENIET

Alle producten

De meest comfortabele banken

Als je thuiskomt wil je lekker kunnen neerploffen op de meest comfortabele bank. Dat snappen wij volledig. Daarom vindt u bij ons in de collectie een groot aanbod aan banken die passen binnen elke interieurstijl en echt lekker zitten.
 

Een goed zitcomfort

Zo vindt u bij ons comfortabele 2-zitsbanken, 3-zitsbanken en hoekbanken. Welk formaat bank u ook zoekt, in assortiment vindt u bankstellen in vele kleuren en modellen. Daarnaast beschikken sommige banken ook over extra mogelijkheden zoals een relaxfunctie. Zo is er altijd een bank die past bij uw unieke stijl.
 

Tijdloos en gezellig

Of je nu een tijdloze lederen bank zoekt of een gezellig bankstel van stof, bij ons vindt u banken met het beste zitcomfort ongeacht het materiaal. Omdat smaken verschillen kun je kleuren, materialen en formaten.
 

Extra functies voor nog meer zitcomfort

Bij een aantal van onze landelijke banken zijn voorzien van extra relaxfuncties. Zo kan bijvoorbeeld de hoofdsteun van de bank naar behoefte afzonderlijk of tegelijkertijd omhoog of omlaag worden gezet. Zo vindt iedereen zijn favoriete zitcomfort.
 

Groot aanbod merken

Ben je liefhebber van een bepaald merk? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Morres kies je uit bijvoorbeeld Montèl, Stressless, Xooon of Henders en Hazel. Wij hebben meer dan 100 sterke merken om uit te kiezen! Van klassieke hoekbanken tot landelijke plof banken en hippe eyecatchers.
 

Wanneer komt u proefzitten?

Het aanschaffen van een bankstel is een grote uitdaging en niet iets dat u in een dag doet. U wilt 100% zeker weten dat u het juiste bankstel kiest. Daarom adviseren wij altijd om te komen proefzitten. Zitcomfort is namelijk erg belangrijk. Dat niet alleen, ook het voelen van de stof en het zien van de kleur is prettig. Kom daarom langs in onze grote showroom waar wij vele soorten banken in verschillende stijlen opgesteld hebben staan.
 

Navigeer naar