• Grootste woonwinkel van Nederland

  • Meer dan 250 merken

  • 5 jaar garantie op de volledige collectie

  • Alles voor je huis onder één dak

Caresse

Merken Slapen

Caresse

CARESSE, ontwaken met wakkere energie. De boxsprings van Caresse onderscheiden zich in weldadig comfort en ondersteuning, een fantastische ventilatie en een doordachte, eigentijdse vormgeving. De boxsprings van Caresse zijn vervaardigd van kwaliteitsmaterialen. In een Caresse boxspring ontwaak je met wakkere energie, een ontspannen lichaam en verfriste levenskracht.

 

Caresse

CARESSE, ontwaken met wakkere energie. De boxsprings van Caresse onderscheiden zich in weldadig comfort en ondersteuning, een fantastische ventilatie en een doordachte, eigentijdse vormgeving. De boxsprings van Caresse zijn vervaardigd van kwaliteitsmaterialen. In een Caresse boxspring ontwaak je met wakkere energie, een ontspannen lichaam en verfriste levenskracht.

 

Alle producten

Alle producten

Caresse: ontwaken met nieuwe energie

Caresse begrijpt dat een comfortabele nachtrust bijdraagt aan een gezond en gelukkig leven. Dankzij de jarenlange ervaring van het merk zijn de Caresse bedden dan ook voorzien van de beste kwaliteitsmaterialen en een zorgvuldig doordachte vormgeving. Zo profiteer je met een Caresse boxspring van optimale ondersteuning, zodat je altijd fit wakker wordt. Morres Wonen behoort tot een van de trotse verkooppunten van dit slaapmerk in Nederland. Laat je inspireren door de verschillende Caresse matrassen in onze webshop of kom langs in onze meubelwinkel in Zeeland.

De unieke basis van een Caresse boxspring

De Caresse bedden zijn zo ontwikkeld dat je altijd geniet van het ultieme slaapcomfort. Iedere boxspring bestaat uit een samenstelling van een matras en een topper. De gestoffeerde Caresse matrassen zijn in verschillende stevigheden te koop, waardoor je profiteert van de juiste ondersteuning voor jouw lichaam. Daarnaast bieden wij uiteenlopende toppers aan om het comfort volledig naar smaak te personaliseren. Onze experts van Morres Wonen onderzoeken graag met jou welk matras jou het meeste slaapcomfort oplevert.

De bijzondere voordelen van een boxspring van Caresse

De bedden van Caresse beschikken over een aantal unieke eigenschappen. Zo zijn de pocketvering matrassen voorzien van zeven comfortzones om de druk gelijkmatig te verdelen en zich aan te passen aan de contouren van je lichaam. Dit zorgt voor een ergonomische slaapomgeving die helpt om spanning en stress te verminderen. Het HR koudschuim aan de bovenzijde van het matras geeft bovendien een behaaglijk slaapgevoel. De open constructie van het bed leidt verder tot perfecte ventilatie. De pootjes en bekleding van de bedden zijn in uiteenlopende opties en prijsklassen beschikbaar, zodat je altijd een bed vindt dat past bij jouw budget.

Een Caresse boxspring met elektrische verstelbaarheid

Met een van de elektrisch verstelbare boxsprings van Caresse geniet je van pure luxe. Zo stel je het bed in om 's avonds nog even te lezen of je favoriete serie te kijken. Op deze manier ontlast je bovendien je onderrug. Je verandert namelijk de knieknik, waardoor het bekken licht kantelt en er minder druk op de onderrug komt. Iedere boxspring van Caresse is verkrijgbaar in een elektrisch verstelbaar type. Deze type bedden eindigen op "00", in tegenstelling tot de reguliere boxspringvariant die wordt aangeduid met "50". Sommige bedden van het merk beschikken over maar liefst drie motoren voor iedere lighelft, waardoor je snel en comfortabel naar de juiste positie wisselt.

Een Caresse nachtkastje voor luxe in ieder detail

Maak je persoonlijke stijl in de slaapkamer compleet door het bed te combineren met een Caresse nachtkastje. De nachtkastjes zijn gemaakt van natuurlijke materialen en hebben een eenvoudig design, waardoor ze bij ieder bedframe passen. De meeste kastjes beschikken over een lade, wat ideaal is voor het opruimen van je smartphone, bril of leesboek. Bovendien is het kastje de perfecte plek om een tafellamp of leeslampje op te plaatsen. Zo kun je tot in de late uren lezen met sfeervolle verlichting, zonder het grote licht aan te hoeven doen.

Kom langs bij Morres Wonen voor bedden van kwaliteit

Caresse staat voor duurzaamheid en kwaliteit. De bedden zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben daardoor een lange levensduur. Bovendien heeft het merk aandacht voor het milieu en beperkt het de ecologische voetafdruk zoveel mogelijk. Benieuwd hoe de bedden van Caresse aanvoelen? Kom dan langs in onze woonwinkel in Zeeland of bestel meteen jouw favoriete boxspring op onze website.

Navigeer naar