• Grootste woonwinkel van Nederland

  • Meer dan 250 merken

  • 5 jaar garantie op de volledige collectie

  • Alles voor je huis onder één dak

Morres Wonen - Een complete meubelwinkel

Morres Wonen is een begrip in Zeeland en wijde omstreken. Dankzij het ruime aanbod van meer dan 250 trendmerken verspreid over een winkeloppervlakte van maar liefst meer dan 40.000 m2 slaag je hier altijd. Onze zogeheten destination store wordt gezien als de beste meubelwinkel voor een dagje uit. Onze klanten zijn bereid om hier een flinke afstand voor te reizen, en dat zegt al heel wat. Een dagje Morressen is daarmee een bekendheid geworden.

De beste meubelwinkel in verre omstreken, ook online

Alles onder één dak, voor iedere ruimte in huis een geschikte set meubels. In tegenstelling tot veel meubelwinkels kan je hier prima een hele dag doorbrengen. En van al dat winkelen krijg je natuurlijk flinke trek. De medewerkers van Brasserie M van Morres Wonen staan de hele dag voor je klaar. Hier eet je een lekkere lunch, een warme maaltijd of neem je iets te drinken. Wil je graag ons aanbod bekijken, iets kopen en liever dit vanuit je eigen woning doen? Onze meubelwinkel is ook online bereikbaar. Hier bekijk je op je gemak ons ruime aanbod, bijvoorbeeld wanneer je niet in de gelegenheid bent om in onze woonwinkel langs te komen. Wil je een bestelling plaatsen en wil je de meubels liever niet zelf monteren? Tegen een bijbetaling doen onze bezorgers dit direct voor je.

Voor persoonlijk advies naar onze luxe meubelwinkel

Onze luxe meubelwinkel biedt je een ruime collectie waarbij je voor de meest denkbare woonstijlen en inrichtingen een geschikte set meubels vindt. Ook vind je hier veel inspiratie en kom je materialen en stijlen tegen waar je niet eens direct aan had gedacht. Dat maakt een dagje Morressen juist zo speciaal. unieke items, maar ook makkelijk te combineren meubels, alles is mogelijk. En weet je niet goed waar te beginnen of wat je precies zoekt. Op onze afdelingen staan onze adviseurs voor je klaar. Zij voorzien je graag van een persoonlijk advies. Denk hierbij aan stijladvies, maar ook voor het verkrijgen van meer informatie over onze meubels zit je hier goed. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vergelijkingen tussen twee mogelijke meubel opties en informatie over onderhoud van de betreffende meubels. Een dagje Morressen is altijd een geslaagde dag.

Een van de grootste meubelwinkels voor een compleet dagje uit

Of je nu op zoek bent naar een goed bed of alleen een nieuw matras, Morres Wonen heeft het. Maar natuurlijk ben je ook welkom om onze collectie banken, tafels, kasten en overige meubels voor alle ruimtes in huis te komen bekijken. Heb je nog gordijnen of andere raambekleding nodig? Met onze collectie bieden wij jou maatwerk voor alle ramen in huis. Ook voor heerlijke warme vloerkleden maak je een keuze uit een brede selectie maten, kleurcombinaties en materialen. Ook voor andere accessoires zit je hier goed. Denk aan bedtextiel, handdoeken, toiletbenodigdheden, keukenaccessoires en zelfs keukenapparaten om de keuken prinses/-prins in je naar boven te halen. Ook hier geldt dat we begrijpen dat je door de bomen het bos niet meer ziet en niet goed weet waar je beginnen moet. Bij Morres Wonen staat een persoonlijke benadering altijd voorop. Onze adviseurs helpen je graag verder op de betreffende afdeling. Kunnen we ergens mee helpen? Laat het ons gerust weten.

Kom jij ook een dagje Morressen bij de grootste woonwinkel van Zeeland? Tot snel bij Morres Wonen!

Navigeer naar