• Grootste woonwinkel van Nederland

  • Meer dan 250 merken

  • 5 jaar garantie op de volledige collectie

  • Alles voor je huis onder één dak

Carpe Diem Beds

Merken Slapen

Carpe Diem Beds

Je slaapkwaliteit-en kwantiteit bepaalt hoe je je overdag voelt. Carpe Diem bedden en boxsprings zijn gemaakt met de hoogste kwaliteit duurzame materialen. Bedacht door een chiropractor uit Scandinavië. Het unieke pocketverensysteem is wat dit merk apart zet van de rest. Slaap iedere nacht op een wolkje met Carpe Diem en pluk de dag! 

Carpe Diem Beds

Je slaapkwaliteit-en kwantiteit bepaalt hoe je je overdag voelt. Carpe Diem bedden en boxsprings zijn gemaakt met de hoogste kwaliteit duurzame materialen. Bedacht door een chiropractor uit Scandinavië. Het unieke pocketverensysteem is wat dit merk apart zet van de rest. Slaap iedere nacht op een wolkje met Carpe Diem en pluk de dag! 

Carpe Diem Beds: Zweeds vakmanschap voor maximaal slaapcomfort

Carpe Diem Beds heeft als beddenproducent een toonaangevende reputatie opgebouwd als het gaat om luxueuze bedden van hoogstaande kwaliteit. Het bedrijf heeft zich volledig toegewijd aan het ontwerpen van het beste Carpe Diem bed om de slaapervaring zo geruisloos mogelijk te maken. Belangrijke kernpunten van het merk zijn comfort, innovatie en vakmanschap. Benieuwd wat de Carpe Diem bedden zo bijzonder maakt? Bekijk dan de Carpe Diem matrassen in onze webshop of kom een dagje Morressen in onze woonwinkel.

De geschiedenis van Carpe Diem Beds

Carpe Diem Beds werd in 1995 opgericht in Lysekil, aan de westkust van Zweden. Bij het Zweedse merk neemt de rustgevende natuur van deze Scandinavische regio een grote plek in. Zo haalt het merk inspiratie uit de ruige kliffen en uitgestrekte heidevelden bij het creëren van nieuwe ontwerpen. Voortdurend werkt Carpe Diem Beds aan geavanceerde technieken vol vakmanschap om de slaapkamer te transformeren tot een fijne plek om tot rust te komen. De luxe Carpe Diem bedden staan dan ook bekend om hun drukverlagende en ondersteunende kenmerken die een aangenaam ligcomfort geven.

Een ergonomisch ontwerp voor een aangename nachtrust

Een opvallende eigenschap van de Carpe Diem Beds is het speciale ergonomische ontwerp van de bedden. De Carpe Diem matrassen zijn namelijk op basis van wetenschappelijke inzichten ontwikkeld om nauw aan te sluiten bij de menselijke anatomie en slaapgewoontes. Ieder Carpe Diem bed wordt standaard van het gepatenteerde Contour Pocket Systeem voorzien. Mensen met ernstige rugklachten zijn dan ook enorm gebaat bij de Carpe Diem bedden, aangezien het lichaam op alle plekken precies de juiste ondersteuning en comfort krijgt. Dit maakt dat zelfs de meest onrustige slapers ontspannen en uitgerust wakker worden in de ochtend, ongeacht gewicht, lichaamscontouren of slaapmethode.

De beste materialen bij Carpe Diem Beds

Kwaliteit begint met het gebruik van hoogwaardige materialen en vakmanschap. Carpe Diem Beds maakt daarom gebruik van de beste grondstoffen op de markt, zoals langzaam groeiend Scandinavisch grenen, Talalay latex en biologisch katoen. Bovendien is er veel aandacht voor detail. De ervaren vaklieden van het Zweedse bedrijf maken het matras met de hand om de hoogste standaard af te leveren. Jouw bed wordt van het begin tot einde door dezelfde persoon gemaakt en hij of zij signeert zelfs het frame van het bed wanneer het af is. Als dat geen kwaliteit is!

Duurzaamheid bij Carpe Diem Beds

Bij Carpe Diem bedden staat duurzaamheid en milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel. Carpe Diem Beds beschikt dan ook over het Nordic Swan Label, oftewel 'De Zwaan'. Dit Scandinavische keurmerk geeft aan dat het product tot een van de minst milieubelastende is binnen de sector. De milieueisen gaan hierbij onder andere over het produceren, het gebruik en het recyclen van de Carpe Diem bedden. Zo komt het hout van een Carpe Diem bed niet van bedreigde bossen, maar uit duurzame bosbouw. Ook bij de andere gebruikte materialen speelt milieuvriendelijkheid een rol. Continu is Carpe Diem Beds erop gericht zijn ecologische voetafdruk zoveel mogelijk te beperken.

Pluk de dag met Carpe Diem Beds bij Morres Wonen

Benieuwd of een Carpe Diem bed iets voor jouw slaapkamer is? Bekijk dan onze modellen in de webshop of kom langs in onze woonwinkel in Zeeland. Met een oppervlakte van 40.000 m2 vind je bij ons een groot assortiment aan topmerken. Onze ervaren medewerkers geven je bovendien graag persoonlijk advies.

Navigeer naar