• Grootste woonwinkel van Nederland

  • Meer dan 250 merken

  • 5 jaar garantie op de volledige collectie

  • Alles voor je huis onder één dak

Een heerlijke herfstochtend...

Shop the look

Het ultieme herfstgevoel volgens Karen?
Ik slaap heel graag uit. Als ik dan uit bed kom, wil ik eerst rustig wakker worden met een koffietje. Lekker op de zetel gaan liggen met mijn tablet of gsm erbij. Als ik vrij ben, scroll ik het liefst de hele middag door social media om grappige filmpjes te bekijken of spelletjes te spelen. Dat is voor mij echt een momentje van ontspanning. Als het regent of het is buiten al wat kouder, kan ik echt genieten van de haard. Zaaalig! Sinds we een hond hebben, word ik natuurlijk ook “gedwongen” om buiten te komen. Maar het voelt niet als een verplichting, zelfs niet als het weer wat minder mooi is. Ik vind het eigenlijk heerlijk om samen met Atlas buiten te zijn en hem bezig te zien in de bladeren, te genieten van de herfstkleuren en geuren en mij voldaan te voelen na een wandeling. 

Een zee van licht

De basis van deze droomwoonkamer begint met lichtgekleurde meubelen. Ze weerspiegelen het natuurlijke licht en creëren een open en uitnodigende sfeer. Het zachte palet straalt rust uit.

 

Natuurlijke warmte

Niets brengt zoveel warmte in een ruimte als natuurlijk hout. De combinatie van lichtgekleurde meubels en natuurlijk hout vormt een tijdloze basis.

 

Gezellige accenten

Kleine details maken een wereld van verschil. Van zachte kussens tot charmante vazen, elk stuk draagt bij aan de unieke, warme sfeer van de ruimte.

Ruimte voor samenzijn

De bank is de kern van de woonkamer. Zorg dat de bank ruim genoeg is om samen te komen, te ontspannen en kostbare momenten te delen, of om zelf even lekker te relaxen met je tablet of gsm! Het is de kern van deze gezellige woonkamer, waar families en vrienden samenkomen om te lachen, te praten en te genieten.

 

 

Bezoek de warmste woonwinkel

Kom eens een dagje Morressen

Grootste woonwinkel van Nederland | Méér dan 250 merken | 5 jaar garantie

Bezoek de warmste woonwinkel

Kom eens een dagje Morressen

Grootste woonwinkel van Nederland | Méér dan 250 merken | 5 jaar garantie

Navigeer naar