• Grootste woonwinkel van Nederland

  • Meer dan 250 merken

  • 5 jaar garantie op de volledige collectie

  • Alles voor je huis onder één dak

Bijzondere vormen in je interieur

Blog

Geplaatst op 01 januari 1970.

 

Ben je toe aan iets nieuws in huis? Geometrische en abstracte vormen zijn helemaal hot! Durf jij te gaan voor bijzondere vormen of patronen in je interieur? Iedereen kan het! Lees even verder, wij vertellen je hoe je deze leuke trend kunt implementeren.

Shoppingtips van stylist Joost
Geometrische vormen maken een interieur interessant, maar vind je het moeilijk of intimiderend om toe te passen in de kamer? Begin dan met woonaccessoires zoals een kussen, vloerkleed of beeldje met geometrische vormen en kleurvakken en zie je interieur transformeren, wauw!

Woonaccessoires in abstracte vormen

Met accessoires kun je zo veel verandering aanbrengen in huis. Ga eens lekker los met woondeco. Kussens in abstracte vormen, ruitjespatronen en verschillende kleuren op de bank geven gelijk een andere look aan de woonkamer. Een vloerkleed in een vorm die je niet vaak tegenkomt, zoals een druppelvorm of andere organische patronen. Een beeld of schilderij is ook makkelijk te implementeren. Oh en al deze aparte vormen in je interieur breng je natuurlijk samen met een samenhangend kleurenpalet.

De lamp als statement item

Je kunt op een laagdrempelige manier bijzondere vormen aan je interieur toevoegen, met een lamp bijvoorbeeld. Een nieuwe lamp ophangen is een kleine handeling die een groot effect met zich meebrengt. Hanglamp Toraja van Bodilson is een prachtig exemplaar met een heel bijzonder design. Hang deze eyecatcher boven je eetkamertafel, dat zal ongetwijfeld een gespreksonderwerp zijn! Door de bijzondere lampenkap zal er een prachtig lichteffect op de muur te zien zijn wanneer de lamp brandt.

Shop the look

Meer advies? Wij staan voor je klaar!

Bij ons kun je terecht voor al jouw woonwensen. Maar we kunnen ons goed voorstellen dat je nog niet precies weet wat jij wilt of nodig hebt. Geen probleem: onze specialisten staan voor je klaar! Ze verrassen je graag met nieuwe manieren om jouw interieur tot leven te laten komen.

Bezoek de warmste woonwinkel

Kom eens een dagje Morressen

Grootste woonwinkel van Nederland | Méér dan 250 merken | 5 jaar garantie

Bezoek de warmste woonwinkel

Kom eens een dagje Morressen

Grootste woonwinkel van Nederland | Méér dan 250 merken | 5 jaar garantie

Navigeer naar