• Grootste woonwinkel van Nederland

  • Meer dan 250 merken

  • 5 jaar garantie op de volledige collectie

  • Alles voor je huis onder één dak

Duurzaam design voor een groene toekomst

Blog

Geplaatst op 06 februari 2024.

Bij Morres begrijpen we dat het maken van bewuste keuzes belangrijk is voor onze planeet en voor de kwaliteit van de producten die we aanbieden. Daarom vind je in ons assortiment verschillende merken die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben. Duurzame materialen zorgen niet alleen voor een stijlvolle uitstraling, maar verminderen ook de ecologische voetafdruk van onze producten.

 

 

De Montèl Futura maakt deel uit van de Sustainable by Montèl collectie. Zo is voor het frame verantwoord hout gebruikt, heeft de vulling een internationaal veiligheidskeurmerk en bestaat de stof voor de helft uit gerecyclede plastic flessen. 

De bank Langley van Henders en Hazel in de stof Avicci, gemaakt van 100% gerecycleerd polyester

De bank Langley van Henders en Hazel in de stof Avicci, gemaakt van 100% gerecycleerd polyester

Stijl en duurzaamheid in harmonie

Je huis is niet alleen een weerspiegeling van je stijl, maar ook van je waarden. Als consument hebben jouw keuzes impact en daarom bieden we jou de mogelijkheid om stijlvolle meubelen te kiezen die ook bijdragen aan een duurzamere toekomst. Morres gaat verder dan esthetiek; we streven naar een harmonie tussen design en ecologische verantwoordelijkheid.

Stoel Lexi van Xooon in de stof Avicci, gemaakt van 100% gerecycleerd polyester

Milieuvriendelijke opties voor een groenere planeet

We hebben verschillende meubelen in onze collectie die duurzaam vervaardigd zijn en gerecyclede materialen bevatten. Bij het kiezen van bekleding voor bepaalde banken heb je de mogelijkheid te kiezen uit stoffen die vervaardigd zijn van gerecyclede petflessen. Het gebruik van gerecyclede producten resulteert in een vermindering van waterverbruik en CO2-uitstoot. Het plastic dat wordt gebruikt bij het inpakken van onze meubelen wordt door onze chauffeurs mee teruggenomen en vervolgens hergebruikt. Dit zijn enkele voorbeelden van hoe Morres meewerkt aan een groenere wereld.

 

Het Essential bed van Auping is het eerste volledig recyclebare bed ter wereld.

De Auping Evolve: De allereerste 100% circulaire matras ter wereld.

De Auping Evolve: De allereerste 100% circulaire matras ter wereld.

Bewust kiezen voor duurzaam design

Bij Morres kun je duurzame keuzes maken. Laten we samen bijdragen aan een wereld waarin stijl en duurzaamheid hand in hand gaan. Samen creëren we een thuis dat niet alleen mooi is, maar ook een positieve impact heeft op de wereld. Kom alle duurzame keuzes ontdekken in de winkel!

 

 

Woonprogramma's Bruut, Ubud, Vulcana, Padang en Star van onze Morres Huiscollectie zijn gemaakt van gerecycled hout.

Navigeer naar