• Grootste woonwinkel van Nederland

  • Meer dan 250 merken

  • 5 jaar garantie op de volledige collectie

  • Alles voor je huis onder één dak

*Vraag naar de voorwaarden
Enkel geldig in de winkel

Gordijnen

Woonstoffering

Zalig(!), wakker worden met de warmte van de eerste ochtendzon of nog even nagenieten in je zetel met een avondzon die nog net even binnen piept. Licht zorgt voor sfeer in huis, bepaal het zelf met gordijnen.

Waar ben je naar op zoek? Onze adviseurs helpen je graag bij het maken van je keuze. In ons Woonatelier vind je fraaie transparante, lichtdoorlatende en ook verduisterende stoffen in alle denkbare kleuren van het merk Toppoint. Maak je keuze uit meer dan 250 stoffen.

Heel veel opties

Kies een gordijn gemaakt van verduisterende stof voor een goede nachtrust. Een lichtdoorlatende stof in de woonkamer of keuken zorgt voor een sfeervolle lichtinval en toch voldoende privacy.De gordijnen in onze collectie zijn ook leverbaar in verschillende plooien. Je kunt je gordijn bovendien laten voorzien van een bijzonder detail en daarmee je interieur helemaal compleet maken. Zo kun je onder andere kiezen uit een contrasterende border of subtiel stiksel.

In between

Dit type gordijn is licht en laat het zonlicht mooi gefilterd je kamer binnenkomen. Het mooie van dit gordijn is dat het zichtdicht is. Jij kunt wel naar buiten kijken, maar van buiten naar binnen is de in between zichtdicht. Inbetweens op maat zijn er al vanaf 29,95 per meter.

Kom het ervaren

Gordijnstoffen moet je kunnen vasthouden, je moet de warmte en zachtheid voelen en de natuurlijke valling ervaren. Je gordijnkeuze laten we ontstaan in ons Woonatelier. Onze specialisten geven je alle tijd en laten je ter plekke de kwaliteit en de mogelijkheden zien. Zo ervaar je meteen het gevoel en kun je direct zien hoe het er bij jou thuis uit gaat zien. 

Maak een afspraak met de gordijnspecialist

Onze specialisten kennen op al je vragen een antwoord en zorgen dat je altijd de juiste keuze maakt. Goed advies vinden we bij Morres heel belangrijk.

Navigeer naar