• Grootste woonwinkel van Nederland

  • Meer dan 250 merken

  • 5 jaar garantie op de volledige collectie

  • Alles voor je huis onder één dak

Verticale lamellen

Woonstoffering

Functionaliteit en een moderne uitstraling worden stijlvol gecombineerd in de collectie lamellen. Deze lamellen zijn verkrijgbaar in stof, kunststof en aluminium in mooie naturels en trendkleuren. Een groot voordeel van op maat gemaakte lamellen is dat ze geschikt zijn voor vrijwel alle ramen. Of je nu een schuin raam, erker of toograam hebt: er is altijd een oplossing. Heb je hoge ramen in je woning? Dan geven lamellen een prachtig, groots effect.

Lamellen zijn verkrijgbaar in verschillende lamel- breedtes. Smalle lamellen hebben een subtiele uitstraling. Met de extra brede lamellen laat je een ruimte nog groter lijken. Bepaal eenvoudig de gewenste lichtinval. Je kunt de inkijk gemakkelijk regelen door de lamellen zo te draaien dat niemand naar binnen kan kijken.

Lamellen, ook geschikt bij schuine ramen. Lamellen zijn er behalve in stof ook in pvc en aluminium. Hierdoor zijn lamellen bijvoorbeeld ook geschikt voor vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens.
De stoffen lamellen zijn leverbaar in 3 breedtematen, variërend van 89 tot 250 mm. De pvc en aluminium lamellen zijn er in 5 breedtematen waarvan de smalste 52 mm is en de meest brede 250 mm.
Alle materialen kunnen een oppervlakte van in totaal 6 meter bedekken. Ook geschikt bij schuine ramen.

Heb je ramen met een schuine zijde, de zogeheten slope ramen? Dan kunnen verticale lamellen daarvoor op maat gemaakt worden.

We werken steeds vaker thuis. Als je op een computer of laptop werkt is veel lichtinval storend. Goede raamdecoratie is dan onmisbaar. Met lamellen kun je de lichtinval optimaal regelen, zodat je ongestoord aan de slag kunt.

Nieuw!
Toppoint Versus gordijnen, ultieme privacy; gordijn & zonwering in 1
Het geheim zit verborgen in de sierlijke wave gordijnen, daarin zitten slim verpakt lichtdichte lamellen die in elke gewenste verticale stand kunnen worden gedraaid. De lichtinval is met 1 handeling eenvoudig te bepalen. Zo creëer je ultieme privacy!

Passende raambekleding voor ieder raam
Morres heeft voor ieder raam en ieder interieur passende raambekleding. Bij raamdecoratie op maat wordt gebruik gemaakt van de beste materialen. Maatwerk vraagt om flexibiliteit en goed vakmanschap. En dat is precies wat wij doen. 

De specialisten in ons Woonatelier verzorgen een advies op maat, het inmeten en de montage. Zo wordt je volledig ontzorgd. 

Benieuwd naar alle maatwerk mogelijkheden?
De specialisten in ons Woonatelier adviseren je graag!

Lamellen zijn hét ideale raamdecoratie product voor grote raampartijen. Lamellen filteren het daglicht prachtig en gesloten bieden lamellen voldoende privacy.

Lamellen op maat zijn de perfecte keuze voor rechte ramen, boog- of toogramen en trapezium ramen. 

Meerdere stoffen uit de textiele lamellen collectie zijn ook verkrijgbaar als rolgordijn. Je kunt deze raamdecoratie producten dus perfect met elkaar combineren.

De verticale lamellen houden minder stof vast dan horizontale lamellen (jaloezieën). Daarnaast kun je kiezen voor een antistatische behandeling waardoor de lamellen stof- en vuilafstotend zijn. Super makkelijk in onderhoud dus!

De lamellen worden zorgvuldig geproduceerd. Bij het productieproces wordt veel met de hand gedaan. Zo worden de lamellen één voor één aan de rail gehangen.

  • Maximaal 5.00 m breed en 3.00 m hoog
  • Lamelbreedtes, 50, 70, 89, 127 mm
  • Standaard Ramen, trapezium ramen, boogramen
  • Elektrische bediening mogelijk
  • Transparant, semi-transparant, verduisterend, semi-verduisterend

Benieuwd naar alle mogelijkheden?
De specialisten in ons Woonatelier adviseren je graag!

Navigeer naar