• Grootste woonwinkel van Nederland

  • Meer dan 250 merken

  • 5 jaar garantie op de volledige collectie

  • Alles voor je huis onder één dak

Sfeer in huis met verlichting

Blog

Geplaatst op 29 oktober 2020.

Lekker herfst!

We blijven gezellig thuis en maken het warm en licht …
Heb jij dat ook; zin om na een drukke (werk)dag neer te ploffen met een kop thee, kaarsjes aan, een dekentje en … sfeervolle verlichting. Herkenbaar? Wij hebben de mooiste sfeerlampen voor je uitgezocht voor een warm thuis. 

 

Lekker hangen in je favoriete fauteuil


Dat klinkt goed nietwaar? Met een fijne leeslamp, zoals vloerlamp Champion, verandert je hang-out zo in een comfortabele leesspot. Met een dimmer regel je eenvoudig de lichtintensiteit van lezen naar lekker loungen. 

Vanavond is het spelletjesavond


Ruim de grote tafel leeg en schuif aan voor een zenuwslopend potje kolonisten van Catan of geef het startsein voor een avondvullende familie competitie. Mens erger je niet, en zorg voor de juiste verlichting, zo hou je alle kaarten in handen en heeft de valsspeler geen kans. Bekijk zeker de collectie van Frandsen, Deens design van topkwaliteit.

  • Meteen shoppen

Een kaartje voor de thuisbioscoop


Dim het licht voor een heerlijk avondje bios bij je thuis. Met Eglo Connect creëer je altijd de juiste setting in kleur en intensiteit. Van spannend tot romantisch. Makkelijk te bedienen met een afstandsbediening of via de app op je smartphone. Ontdek alle mogelijkheden in de winkel of maak een afspraak

 

  • Maak een afspraak

Hands up en lights on voor een smaakvolle take away


Verwen je allerliefste met een diner voor twee. Mmm … wat wordt het: sushi, een hapjesbuffet of pak je uit met een 3 sterren box. Wat je bestel skills ook zijn, je maakt er een mooie avond van met het juiste sfeerlicht. Maak het extra mooi met een exclusieve lichtbron van Calex.

 

De kids in bed, de computer aan


Nog even dat dossier afronden in alle rust of eindelijk dat voorstel uitwerken. De avonduurtjes bieden rust na alle hectiek van de dag. Zorg juist op je werkplek voor de beste verlichting, zo voorkom je hoofdpijn en concentratieverlies. Wij zijn sowieso in love met  Dutch design bureaulampen Devi, Falcon en Julius van Dutchbone en Zuiver.

En nu naar bed

Laat je smartphone lekker beneden, maak je klaar voor de nacht en ontspan met zacht en warm licht aan de muur. Welteruzzzten!

Een persoonlijk lichtplan, een lichtpuntje in het donker

Je (slaap-) kamer kan nog zo mooi zijn: met de juiste verlichting is de ruimte pas écht af. Het belang hiervan wordt vaak onderschat, maar het is reuze belangrijk. Ga je voor direct of indirect licht? Sfeervol warm of juist lekker fel? Onze experts schetsen graag een persoonlijk lichtplan voor de woon- of slaapkamer van je dromen. 

Laat je inspireren op onze fantastische afdeling verlichting, kom naar de winkel of maak hier een afspraak voor een lichtplan. Gratis!

* deze actie is geldig van 29 oktober t/m 1 november 2020

Navigeer naar