• Grootste woonwinkel van Nederland

  • Meer dan 250 merken

  • 5 jaar garantie op de volledige collectie

  • Alles voor je huis onder één dak

Hoe kies je de juiste boxspring?

Blog

Geplaatst op 20 oktober 2022.

Wist je dat een boxspring gemiddeld tussen de 15 en 20 jaar meegaat? Dat is best een poos. Het kiezen voor een duurzame en kwalitatief goede boxspring is dan ook raadzaam. Al kan het vinden van de juiste boxspring - die past bij jouw wensen en behoeften - behoorlijk lastig zijn. Want waar moet je op letten bij het kopen van een boxspring?

Er zitten veel voordelen aan een boxspring en je kunt ze helemaal samenstellen aan de hand van jouw wensen. Ga je bijvoorbeeld voor een stevig of middelhard matras, een elektrisch verstelbare boxspring of toch niet. Kies voor het ultieme slaapcomfort. Daar weten onze slaapadviseurs alles van, toch Timothy?

 

De liefde voor slapen zit onze slaapadviseurs in het bloed. Op de grootste slaapafdeling van Nederland en België hebben we dan ook een ruime keuze aan boxsprings in diverse soorten en maten. Onder andere van hoog kwalitatieve merken als Auping, Caresse, Tempur, Serta en Velda. Ga voor homely comfort met de Velda Boxspringset Poqqet of voor een luxe hotelkamer look met de Serta Boxspring Ligne. Wist je dat de Auping Boxspring Original / Dublin in 2020 is getest als beste boxspring door de consumentenbond? Een lust voor je lichaam én het oog. Kom snel proefliggen of maak een afspraak voor een slaapanalyse met een van onze slaapadviseurs bij Morres Wonen in Hulst!

Slapeloze nachten van je slaapkamer?

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het creëren van de slaapkamer van je dromen? Plan dan een advies met onze specialisten voor een vrijblijvend slaap- en interieuradvies. We helpen je graag!

Navigeer naar