• Grootste woonwinkel van Nederland

  • Meer dan 250 merken

  • 5 jaar garantie op de volledige collectie

  • Alles voor je huis onder één dak

Fauteuils

Cosy Romance

Alle producten

  1. En ze leefden nog lang(uit) en gelukkig

  2. En hij zit me toch lekker!

Alle producten

Landelijke fauteuil kopen

In een landelijk interieur hoort ook een fauteuil in een landelijke stijl. Naast een bank is de fauteuil het meubelstuk dat de woonkamer echt afmaakt. Naast het creëren van de juiste uitstraling, moet de fauteuil ook lekker zitten zodat u echt even kan relaxen in de fauteuil. Dat snappen wij als geen ander. Daarom vindt u bij Morres vele soorten landelijke loungestoelen. In ons uitgebreide assortiment vindt u een grote collectie fauteuils in een landelijke stijl. Combineer dit met de best mogelijke service en we weten zeker dat u uw droom fauteuil zult vinden.
 

Een fauteuil voor een landelijk interieur

Typerend voor een landelijk interieur is het gebruik van natuurlijke materialen en zachte kleuren. De fauteuil moet dit dus ook uitstralen om goed te passen binnen uw interieur. Gelukkig zijn er allerlei variaties mogelijk. Zo maken de stof en gekozen kleur elke stoel weer anders. Creëer dus echt een uitstraling die past binnen uw interieur door te kiezen voor een romantische kleur of een stoer materiaal zoals leer.
Iedereen heeft zijn eigen interieur smaak. De ene persoon neigt meer naar een rustige witte fauteuil, terwijl de ander juist droomt van een eye-catcher fauteuil die er echt uitspringt. Hoe dan ook, wilt u de stoel liever in het echt zien? Kom dan langs in onze showroom!
 

Een goed zitcomfort

Een fauteuil moet uiteraard wel comfortabel zitten en ook passen binnen uw interieur. Wat comfortabel zit, verschilt per persoon. Binnen onze landelijke collectie vindt u stoelen met diverse relaxfuncties, zitdieptes, breedtes en ook hoogtes. Ook zijn er vele materialen beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan bekleding met hoogwaardige fluweelzachte stof of aan een designer fauteuil van één van onze topmerken.
 

Stof en stijl

De stof bepaald voor een groot deel de uitstraling en stijl van de fauteuil. En omdat smaken verschillen u bij ons in het assortiment een uitgebreide collectie landelijke fauteuils zodat iedereen zijn droom fauteuil kan vinden.
Binnen het landelijke interieur zijn enkele stijlen wel populair. Zo zien wij dat er vaak wordt gekozen voor een witte landelijke fauteuil of een stoere landelijke fauteuil.
 

Extra functies voor nog meer zitcomfort

Bij een aantal van onze landelijke fauteuil zijn voorzien van extra relaxfuncties. Zo kunt u de stoel verstellen naar uw comfort wenwen. Zo vindt iedereen zijn favoriete zitcomfort.
 

Groot aanbod merken

Ben je liefhebber van een bepaald merk? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Morres kies je uit bijvoorbeeld Montèl, Stressless, Xooon of Henders en Hazel. Wij hebben meer dan 100 sterke merken om uit te kiezen!
 

Wanneer komt u proefzitten?

Het aanschaffen van een fauteuil is een grote uitdaging. U wilt 100% zeker weten dat u de juiste stoel kiest met alle functies zodat deze voldoet aan uw wensen. Daarom adviseren wij altijd om te komen proefzitten. Zitcomfort is namelijk erg belangrijk. Dat niet alleen, ook het voelen van de stof en het zien van de kleur is prettig. Kom daarom langs in onze grote showroom waar wij diverse landelijke fauteuils opgesteld hebben staan.
 

Navigeer naar